Injectables (inspuitingen):


Wat zijn injectables?

Injectables zijn injectievloeistoffen die met een dun naaldje onder de huid worden ingebracht. Het doel daarvan is om rimpels en plooien in het gezicht te laten verdwijnen en de gezichtscontouren te verbeteren. Wij bieden 2 soorten injectables aan:

  • Botox   spierverzwakker

  • Fillers   vulmiddelen

De keuze voor een injectable is afhankelijk van uw klachten en wensen. Ze hebben elk specifieke eigenschappen en resultaat. Het is daarom belangrijk om tijdens het intakegesprek uw wensen kenbaar te maken. De arts kan u dan ook de voor- en nadelen van de verschillende behandelingen voorleggen en voor- en na foto’s laten zien.

Soorten injectables

Botox
Sommige rimpels worden veroorzaakt door herhaalde spierbewegingen zoals bijvoorbeeld fronsrimpels, rimpels op het voorhoofd en kraaienpootjes. Deze rimpels kunnen met Botox worden behandeld. Botox verzwakt namelijk de spiergroepen die de rimpels veroorzaken waardoor de rimpel vermindert.

Minder bekende toepassingen van Botox zijn de wenkbrauwlift en de mondhoeklift. Tevens wordt Botox gebruikt voor de behandeling van de lachrimpeltjes op de neus en tegen zichtbaar tandvlees bij het lachen. De werkingsduur van Botox in het gezicht is aanvankelijk drie tot vier maanden. Bij herhaald gebruik kan het effect langer aanhouden, tot zes à zeven maanden.

Overmatig transpireren van de oksels en de handen kan ook met Botox effectief worden behandeld. De werkingsduur van deze Botox behandeling is zes tot twaalf maanden.
 


 

Fillers
Sommige rimpels worden veroorzaakt door het dunner en slapper worden van de huid. Fillers worden gebruikt voor het opvullen van plooien en rimpels, het accentueren van contouren en het verjongen van het gelaat. Denk hierbij aan het opvullen van de neus-lippen plooi en het corrigeren van afhangende mondhoeken, het vergroten van het lipvolume, de zogenaamde rokerslijntjes in de bovenlip, of het accentueren van de lipcontour of de jukbeenderen. Ook de lachrimpels in de wangen kunnen behandeld worden door de huid van de wangen te verstevigen.
Er bestaan diverse soorten fillers met verschillende eigenschappen. Wij werken alleen met de meest hoogwaardige fillers: Juvederm.

Juvéderm® is het enige assortiment van natuurlijke, zachte huidvullers dat het hele gezicht aanpakt zodat u zich van uw beste kant kunt tonen.
Juvéderm® haalt uw schoonheidspotentieel naar boven. Ontdek welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Meer info over: huidverbetering met Juvéderm

Dankzij de unieke formule van het productassortiment van Juvéderm® ULTRA, dat een verdovingsmiddel bevat, zal uw behandeling zo comfortabel mogelijk zijn, terwijl u onmiddellijk blijvende resultaten hebt.

Na de behandeling zullen de lijnen in uw gezicht minder opvallend en vlakker zijn. Als u ook een lipbehandeling hebt ondergaan, zullen uw lippen voller en meer uitgesproken zijn. Als u uw wangen hebt laten behandelen, zult u zien dat die voller zijn en dat uw gezicht er jonger uitziet. En de resultaten houden lang aan, er is aangetoond dat de effecten van de behandelingen met het productassortiment van Juvéderm® ULTRA tot 15 maanden lang zichtbaar blijven!
 


 

Geen permanente fillers
Wij werken uitsluitend met tijdelijke fillers. De filler en daarmee ook het effect ervan verdwijnt meestal na een aantal maanden. Permanente fillers zijn daarentegen blijvend en het effect ervan is onomkeerbaar. Ondanks dat dit veelbelovend klinkt is dit nu juist dit de reden dat wij geen permanente fillers aanbieden. Wij zijn van mening dat op lange termijn het resultaat en de risico’s van permanente fillers niet te overzien zijn. Besef goed dat uw lichaam in de loop der jaren aan verandering onderhevig is. Een opgevulde rimpel kan op korte termijn een mooi resultaat opleveren maar na een aantal jaar een heel ander effect geven.

Botox + Fillers
Vaak is de ideale behandeling voor bepaalde rimpels een combinatie van Botox en fillers. Door de spieren eerst te verzwakken met Botox en vervolgens de huid ter plaatse van de rimpel te verstevigen door middel van fillers kan een optimaal resultaat bereikt worden. Vraag de arts naar wat voor u de beste behandeling zou kunnen zijn.

De behandeling met injectables
Zowel de Botox-, als fillerbehandeling kan worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Meestal wordt hier echter niet voor gekozen, de arts bepaalt vooraf of in uw geval verdoving gewenst is. Soms is het voor het resultaat beter om niet te verdoven. Maar de huid rond de lippen is vaak wat gevoelig. De arts kan dan door middel van een injectie of een zalf de huid verdoven zodat u van de injecties niets voelt.

U neemt liggend of zittend plaats in de behandelstoel. De arts plaatst met een zeer dun naaldje enige injecties in het te behandelen gebied. Dit is nagenoeg pijnloos en duurt gemiddeld niet langer dan een half uur. Botox wordt direct in de spier geïnjecteerd. Bij een fillerbehandeling wordt de vloeistof vlak onder de huid geïnjecteerd. Bij een fillerbehandeling wordt vervolgens het behandelde gebied gemasseerd om de ingespoten vloeistof te egaliseren.

Na de behandeling met injectables
Een uur na de behandeling met Botox of filler mag u een lichte make-up aanbrengen. Soms kan een lichte roodheid, zwelling of een blauw plekje zichtbaar zijn. Deze verdwijnen over het algemeen snel. Vermijdt een aantal dagen intensieve druk op het behandelde gebied.

Na de behandeling met Botox mag u minstens drie uur niet in het behandelde gebied wrijven. U ziet het effect van een Botox behandeling al na één tot twee weken en het blijft drie tot zes maanden zichtbaar. Naarmate u hetzelfde gebied vaker laat behandelen met Botox blijft het effect langer zichtbaar.

Het effect van Juvéderm fillers blijft 8 tot 15 maanden zichtbaar afhankelijk van het product en het behandelde gebied.

Behandelingen en controles gebeuren vervolgens in overleg met de arts.

Prijslijst Botox & Fillers

   

Botox fijne frons (1 zone, 20 eh), sterke frons (30 eh)

105,- / € 155

Botox rimpels voorhoofd (1 zone 20 eh )

105,-

Botox kraaiepootjes (1 zone 20 eh)

105,-

Botox 2 zones (40 eh)

195,-

Botox 3 zones (60 eh)

295,-

Botox oksels (100 eh)

505,-

Botox bovenlip (10 eh)

55,-

 

 

 

     

Juvéderm Volift 1 ml

360

Juvéderm Volbella 1 ml

360

Juvéderm Voluma 1 ml

360

Deze blijven tot 15 maanden zichtbaar

 

 

 

Prijzen voor combinaties van Botox en Fillers zijn mogelijk, vraag bij de gratis intake naar de prijzen

Wij werken met de  enige echte Botox van Allergan

 


Botox ® dagen voor Botox ® behandeling

U bent reeds klant op onze botoxdagen of u overweegt om een botox-inspuiting te laten uitvoeren.
 
We kunnen u meer informatie over Botox behandelingen op Botox dagen geven, om onze trouwe klanten
te bedanken en om de beslissing voor de nieuwe klanten gemakkelijker te maken

Botox is een eiwit dat op zenuwcellen werkt. (Botuline Toxine)
Het blokkeert de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren,hierdoor gaan de spieren zich ontspannen.
Botox blokkeert ook de werking van zenuwen die de zweetklieren prikkelen, waardoor voorkomen wordt dat de klieren zweet produceren.

De botoxdagen vinden op volgende data plaats gelieve op tijd te reserveren!
Bij onvoldoende deelname wordt het een maand opgeschoven!!!!

  • 7 april 2015
  • 9 mei 2015
  • 6 juni 2015
  • 4 juli  2015